Hjort-conveyor AB

Sedan 1962 har vi tillverkat och installerat utrustningar för materialhantering t.ex. taktransportörgolvconveyor, handbana, travers & skjutdörrsbeslag.
Våra produkter byggs av standardelement och kan anpassas efter olika krav i produktionen.
Förutom leveranser av komponenter svarar vi även för nyckelfärdiga anläggningar.

Vi har representanter i tretton länder, två av dessa representanter är delägda dotterbolag. Hjort conveyor ingår i Linde Gruppen som idag har ca. 40 personer anställda i Helsingborg. Verkstadsytan är totalt 5000 m² och kontorsytan 800 m². Bolagets styrelse har sitt säte i Helsingborg.

 

AFFÄRSIDÉ

Utrustning för materialhantering som taktranspotör, handbana, travers och skjutdörrsbeslag

Hjort-conveyor AB är ett materialhanteringsföretag som konstruerar, projekterar och säljer transportsystem för hängande laster både nationellt och internationellt. Våra kunder är framför allt tillverkande industrier med serieproduktion, ofta med inriktning på ytbehandling. Kunderna finns över hela världen men huvudsakligen i Europa och framför allt i Skandinavien, där vi är marknadsledande.
Säkerhet är vår ledstjärna. Denna inställning, samt att vi levererar bra kvalitet till rätt pris, ger god service, är flexibla och samarbetsvilliga ger oss nöjda kunder och gör oss starka på marknaden.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.